11. avgust 2023

#poletje23


Najboljši SPF je BSF!


V Bazi slovenskih filmov (BSF) vas to poletje, med 1. julijem in 31. avgustom, vsak petek pričaka osvežen izbor filmov iz stalne zbirke BSF. Ko se naveličate sparjene pijače, razgretega asfalta, žgočega sonca in sončne kreme, ki povsod pušča bele sledi, poiščite najbližjo senco in si oglejte slovenski film na bsf.si. Vse, kar potrebujete, je prenosna naprava za predvajanje in internetna povezava.

Filmsko poletje
Zbirka filmov POLETJE 23 bo na voljo na vstopni strani Baze slovenskih filmov. Ogledate si lahko tako slovenske klasike kot novejše, nekatere nagrajene, celovečerne filme, pa tudi kratke, dokumentarne in animirane filme za vse starosti in okuse. V kolikor ste član katere izmed partnerskih knjižnic, je ogled filmov brezplačen, v nasprotnem primeru lahko ogled zakupite.

Poletje v tujini
Če boste poleti odpotovali v tujino, je filme v BSF možno gledati tudi iz držav članic EU. Za uporabo storitve morate v svoj uporabniški račun vnesti podatke o stalnem bivališču v Sloveniji in priložiti ustrezno dokazilo (sken ali fotografijo osebnega dokumenta ali račun, iz katerega je razviden naslov). Filmi, ki so v BSF na voljo brezplačno, so dostopni po vsem svetu.

Prijetno poletje in varno sončenje!


Uredništvo Baze slovenskih filmov

POVEZANO