22. december 2021

Animirane počitnice z BSF

Male in velike ljudi z dobro mero domišljije vabimo, da preživite najbolj vesel čas v letu z Bazo slovenskih filmov. Iz našega kataloga filmov smo izbrali in pripravili prav poseben praznični program - Animirane počitnice! Družili se bomo s priljubljenimi junaki, ki živijo v animiranih svetovih, kjer je vse mogoče.

Spoznali bomo zaspanega petelina in tečnega starega psa, se lovili z mačko in mišjo, cukali za brado Kralja Matjaža, praznovali rojstni dan muce Mace, popravljali pokvarjeno vesoljsko ladjo nezemljančka, pretentali izmuzljivi zimski šal, srečali zaspano in leno čebelo in številne druge poznane in manj poznane animirane like.

Med 25. decembrom in 2. januarjem vas bo na spletni strani bsf.si (v razdelku Na voljo za ogled) vsako jutro pričakal nov izbor treh filmov, ki so presenečenje, pssst. Ogled dveh filmov bo na voljo brezplačno vsem uporabnikom Baze slovenskih filmov, tretji film pa bo na voljo članom partnerskih knjižnic: Knjižnica Domžale, Knjižnica Mirana Jarca Novo Mesto Mestna knjižnica Ljubljana, Knjižnica Pavla Golie Trebnje, Knjižnica Miklova Hiša Ribnica, Mestna knjižnica Kranj.

Prve filmske dogodivščine razkrijemo na božično jutro. Za še več svojih najljubših junakov pobrskajte po BSF.

Prebujajmo in zabavajmo se skupaj do novega leta in še dlje!

Uredništvo Baze slovenskih filmov

POVEZANO