Motovila

  • nevladna organizacija
Ljubljana, Slovenija

Motovila je nevladni in neprofitni zavod, namenjen spodbujanju mednarodnega in medsektorskega sodelovanja v kulturnem in ustvarjalnih sektorjih, vključno z avdiovizualnim (v nadaljevanju KUS). Motovila deluje v javnem interesu; s profesionalno ekipo in mrežo partnerskih povezav doma in v tujini predstavnikom KUS nudi strokovno podporo in znanja, ki so ključna v različnih fazah produkcijsko-ustvarjalne verige kot tudi dostop do informacij in priložnosti za mednarodno mobilnost in sodelovanje. Na mednarodni ravni je Motovila prepoznana kot cente

Motovila je nevladni in neprofitni zavod, namenjen spodbujanju mednarodnega in medsektorskega sodelovanja v kulturnem in ustvarjalnih sektorjih, vključno z avdiovizualnim (v nadaljevanju KUS). Motovila deluje v javnem interesu; s profesionalno ekipo in mrežo partnerskih povezav doma in v tujini predstavnikom KUS nudi strokovno podporo in znanja, ki so ključna v različnih fazah produkcijsko-ustvarjalne verige kot tudi dostop do informacij in priložnosti za mednarodno mobilnost in sodelovanje. Na mednarodni ravni je Motovila prepoznana kot center odličnosti in primer dobre prakse na področju podpore, povezovanja in promocije KUS. Motovila od leta 2014 izvaja dejavnosti Centra Ustvarjalna Evropa v Sloveniji (CED Slovenija), nacionalne informacijske pisarne za program EU Ustvarjalna Evropa.

Kontaktni podatki

MOTOVILA, Center za spodbujanje sodelovanja v kulturnih in ustvarjalnih sektorjih

naslov Trg prekomorskih brigad 1, Ljubljana, Ljubljana, Slovenija
telefon +386 (0)59 01 65 76
e-pošta info@motovila.si
spletna stran www.motovila.si
CED Slovenija nagrada (občinstva)
za najboljši film (otroški)
podeljeno na: Animateka
2014

Nagrada v sklopu otroških fillmov Slon. Denarna nagrada v vrednosti 1000 EUR, ki jo podeljuje slovenska pisarna Kreativne Evrope ob začetku Evropskega progama Kreativna Evropa (2014-2020). Tokratni program je namenjen razvoju občinstev, nagrada se podeljuje za vzornče primere dobre prakse za razvoj občinstev in programe filmske vzgoje.

ime
Motovila

Stik z uredništvom