SOGLASJE ZA ZBIRANJE, HRAMBO IN OBDELAVO OSEBNIH PODATKOV

Potrjujem, da sem zavodu Filmoteka, zavod za širjenje filmske kulture, Veselova 13, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju: FILMOTEKA) posredoval svoje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno vnesel v spletni obrazec na spletni strani: https://bsf.si, ali podstraneh spletne strani https://bsf.si.

FILMOTEKI dovoljujem da - do preklica mojega soglasja - hrani in obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih posredoval prek spletnega obrazca za namen komunikacije z mano v povezavi s sporočilom, ki sem ga posredoval prek spletnega obrazca.

Če želite svoje soglasje preklicati ali če želite pregled, popravek, prenos, izbris ali omejitev obdelave svojih osebnih podatkov, nas o tem obvestite na naslov: info@filmoteka.net. Za več informacij o varstvu in obdelavi osebnih podatkov se lahko obrnete na osebo pooblaščeno za varstvo podatkov, ki je dosegljiva na: info@filmoteka.net, +38640549868. Nadzorni organ, pri katerem lahko vložite tudi pritožbo zaradi kršitev vaših pravic, je Informacijski pooblaščenec: https://www.ip-rs.si/