Paket vsebuje 5 AV del

Princ Ki-Ki-Do 1

Sredi temnega gozda na vrhu srednjeveškega stolpa živi piščanček po imenu Princ Ki-Ki-Do. Na prvi pogled je čisto običajen piščanček, a je v resnici superheroj, ki se bori za pravico v gozdu. Ob strani mu vedno stojita zvesta pomočnika, tigrasta komarja Tine in Bine.

3+
3+
Animirana TV epizoda / 14'
Težko je življenje super heroja. Princ Ki-Ki-Do mora opraviti kar tri intervencije, preden si lahko privošči svoj jutranji čaj. Zaplete v gozdu je tokrat povzročila lahkomiselna in radoživa pujsa Rozi. Princ Ki-Ki-Do najprej preobjedeni Rozi nudi nujno medicinsko pomoč in ji predpiše telovadbo, potem ji zgradi trampolin, da ne moti drugih prebivalcev gozda, in na koncu ublaži njen ponovni pristanek na Zemlji. Princ Ki-Ki-Do si tako svojo jutranjo skodelico čaja pripravi šele ob sončnem zahodu.
3+
3+
Animirana TV epizoda / 5'
Jutro nad gozdom. Princ Ki-Ki-Do spokojno pije svoj jutranji čaj. V gozd prileti balon in iz njega izstopi lovec. Na obronek jase postavi pasti za divje živali. V njih so sladke vabe, ki se jim živali ne morejo upreti. Planejo na sladice in vse se ujamejo v kletke! Lovec zadovoljen priveže kletke z gozdnimi prebivalci na košaro in balon se spet dvigne v zrak. Obupane živali kličejo na pomoč. Sliši jih princ Ki-Ki-Do in nemudoma odloži časopis. Začne se prava zračna bitka ...
3+
3+
Animirana TV epizoda / 4'
V temnem gozdu na vrhu kamnitega stolpa živi piščanček Princ Ki-Ki-Do, neustrašni borec za pravice gozdnih prebivalcev. Nekega dne njegov jutranji čaj zmoti obupan jok. Princ Ki-Ki-Do in njegova zvesta pomočnika Tine in Bine nemudoma odletijo na pomoč. Razigrana divja svinja Rozi lomasti po gozdu, prevrnila je že skoraj vse gobe, ki zdaj obupano jokajo. Princ Ki-Ki-Do in njegova komarja hitro rešita vseh sto gobic, Rozi pa spozna svojo zmoto.
3+
3+
Animirana TV epizoda / 5' / 1 nagrada Nagrade
Prebivalce močvirja iz njihovih domovanj prežene grozljivo tuleča pošast. Po pomoč se zatečejo na stolp Princa Ki-Ki-Doja. Princ Ki-Ki-Do in njegova zvesta prijatelja Tine in Bine neustrašno odletijo v megleno močvirje pošasti naproti. Megla skriva mnoge skrivnosti in izkaže se, da je pošast v resnici neubran pevski zbor ...
3+
3+
Animirana TV epizoda / 5'
Pujsa Rozi se v gozdu prenaje slastnega žira, da v bolečinah obleži. Nujna je medicinska pomoč! Princ Ki-Ki-Do ji izmeri telesno temperaturo in srčni utrip, prognoza je slaba. Tigrasta komarja Tine in Bine ji požrtvovalno izpijeta odvečno kri. Rozi za silo pride k sebi in strogi doktor Ki-Ki-Do ji predpiše redno telovadbo – preskakovanje kolebnice. Rozi nekajkrat nerodno prestopi kolebnico in vsi so srečni. Princ Ki-Ki-Do in prenapita tigrasta komarja Tine in Bine odletijo v sončni zahod.