Paket vsebuje 6 AV del

Princ Ki-Ki-Do 2

Sredi temnega gozda na vrhu srednjeveškega stolpa živi piščanček po imenu Princ Ki-Ki-Do. Na prvi pogled je čisto običajen piščanček, a je v resnici superheroj, ki se bori za pravico v gozdu. Ob strani mu vedno stojita zvesta pomočnika, tigrasta komarja Tine in Bine.

3+
3+
Animirana TV epizoda / 5'
Nekega jutra v Ki-Ki-Dojev gozd prileti čuden ptič – Superdo. Našemljen je v stilu superjunakov in leti s pomočjo škornjev na reaktivni pogon. Z nevarno goljufijo in priliznjenim šarmom povsem osvoji srca gozdnih prebivalcev. Zdi se, da je Princ Ki-Ki-Do v lastnem gozdu nenadoma povsem odveč.
3+
3+
Animirana TV epizoda / 5'
V Ki-Ki-Dojevem gozdu se na begu pred brezobzirnim lovcem skriva čudno bitje – prestrašeni dolgovrati Noj. Ker pujsi Rozi ne uspe ubraniti Noja pred lovcem, je nujno posredovanje Princa Ki-Ki-Doja. Vendar Ki-Ki-Doja zadane uspavalni naboj in sladko zaspi. Vse kaže, da bo Noj preostanek življenja prebil za zapahi …
3+
3+
Animirana TV epizoda / 5'
Pri Krtovih praznujejo rojstni dan. Mali Krtek dobi za darilo svoj prvi kramp. Veselje je neizmerno in Krtek ga nemudoma preizkusi. Vendar mladostna vnema ne pozna meja in razrita tla kmalu ogrozijo življenje v gozdu. Moral se bo vmešati Princ Ki-Ki-Do.
3+
3+
Animirana TV epizoda / 5'
V Ki-Ki-Dojevem gozdu pritiska strašna zima. Zato dobrosrčna pujsa Rozi prezeblim živalim plete topla oblačila. Oblačila pa so prevelika, premajhna ali neprimerna, da so živali v njih povsem nemočne. V gozdu nastane tako velika zmeda, da mora posredovati celo Princ Ki-Ki-Do. Neprimerna oblačila razparajo. Iz ostankov volne pujsa Rozi naplete velikansko preprogo, iz nje pa Princ Ki-Ki-Do naredi tako velik šotor, da v njem najdejo toplo zavetje vse živali. Srečne živali Ki-Ki-Doju zapojejo božično hvalnico, on pa se le skromno prikloni in odet v sveže spleteni gromozanski šal odleti v sončni zahod.
3+
3+
Animirana TV epizoda / 5'
Gospod in gospa Bober prenavljata svoje bivališče in razpadajoči jez. Na pomoč jima nesebično priskoči pujsa Rozi in kmalu sezidajo gromozanski jez. Voda zalije vsa bivališča gozdnih živali in poplavi celo Ki-Ki-Do-jev stolp. Zdaj je čas za akcijo!
3+
3+
Animirana TV epizoda / 5'
Iz jajca se izleže nenavaden zelen mladič. Rozi navdušeno prevzame materinsko vlogo, vendar je to težavna naloga. Izkaže se, da ima mladič neustavljiv apetit in bruha ogenj. Življenje v gozdu postane tako nevarno, da mora posredovati Princ Ki-Ki-Do.